Kompakt (talajra - falra - falon keresztül)

Medence terek párátlanítása
Hacsak nem kültéri medencét szeretnénk, mindenképpen szükség lesz párátlanításra, hiszen egy medence párolgása oly mértékű lehet, hogy akár már néhány nap után maradandó károsodást okozhat az épületben. Medence párátlanító berendezések telepítése esetén számolni kell a medence vízfelületével, annak hőmérsékletével a relatív páratartalommal, léghőmérséklettel a medencetér méreteivel és az egyéb pára gerjesztő tényezőkkél, mint pl. nyitott tusoló, szauna, jakuzzi stb...
Ezért a páramentesítőket minden esetben be kell tervezni az adott medencetérbe (és egyéb helységekbe). Ennek elmulasztása nem megfelelő páramentesítést eredményezhet! Cégünk természetesen vállalja a tervezési munkálatokat is!

Kompakt párátlanítóink lehetnek földön álló (kerekes állvánnyal vagy talpakon földön álló típusok), falra szerelhető (fali konzollal), falon keresztül (például medencetér gépház falára szerelve. Ilyenkor a medencetérben csak két díszrács látható a páramentesítő készülék a gépházban helyeszkedik el.) történő használatra.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: