Mattira CMX-15i elektromos kazán fűtésre és használati melegvízre

Mattira CMX-15i elektromos kazán fűtésre és használati melegvízre
1 280 160 Ft

Mattira CMX-15i falra szerelhető elektromos kazán fűtésre és használati melegvízre

A Mattira CMX-15i elektromos kazán egy innovatív, digitális moduláló rendszerrel ellátott készülék, amely kiválóan alkalmas fűtésre és használati melegvíz előállítására. Ez a kazán ideális választás mind lakóingatlanok, mind kisebb irodák számára, amelyek hatékony és megbízható fűtési megoldást igényelnek.

Főbb jellemzők:
Teljesítmény:A CMX-15i kazán 15 kW teljesítménnyel rendelkezik, ami biztosítja a megfelelő fűtést és melegvíz ellátást a legtöbb háztartásban.
Digitális Moduláló Rendszer: A beépített digitális moduláló rendszer folyamatosan szabályozza a fűtőelemek teljesítményét, ezáltal optimális energiafelhasználást és költséghatékonyságot biztosítva.
Felhasználóbarát: A kazán könnyen kezelhető digitális kijelzővel és vezérlőpanellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és egyéb beállítások egyszerű és pontos szabályozását.
Biztonsági Funkciók: A CMX-15i számos biztonsági funkcióval van ellátva, mint például a hőmérséklet-korlátozó, nyomáscsökkentő szelep és automatikus légtelenítő, amelyek biztosítják a készülék biztonságos működését.
Kompakt és Diszkrét: A kazán kompakt mérete és elegáns kialakítása lehetővé teszi, hogy diszkréten elhelyezhető legyen bármely helyiségben, anélkül, hogy sok helyet foglalna.

Előnyök:
Energiahatékonyság: A digitális moduláló rendszernek köszönhetően a kazán mindig az aktuális igényekhez igazodik, így minimalizálva az energiafogyasztást és csökkentve a fűtési költségeket.
Megbízhatóság: A kiváló minőségű INCOLOY800 rozsdamentes acél fűtőelemek hosszú élettartamot és megbízható működést biztosítanak.
Sokoldalúság: A CMX-15i kazán nemcsak a fűtési rendszert, hanem a használati melegvizet is képes biztosítani, így egyetlen készülékben kínál átfogó megoldást.

A Mattira CMX-15i elektromos kazán tehát ideális választás mindazok számára, akik egy modern, hatékony és megbízható fűtési és melegvíz-ellátási megoldást keresnek. A készülék egyszerű telepítése és kezelhetősége, valamint a fejlett biztonsági funkciók révén hosszú távú, kényelmes használatot biztosít.

Részletek

Mattira CMX-15i Elektromos Kazán Fűtésre és Használati Melegvízre

A Mattira CMX-15i elektromos kazán egy innovatív, digitális moduláló rendszerrel ellátott készülék, amely ideális fűtésre és használati melegvíz előállítására. A kazán számos technikai paraméterrel rendelkezik, amelyek biztosítják a hatékony és megbízható működést.

Főbb Paraméterek:
Teljesítmény: A CMX-15i kazán 15 kW maximális teljesítménnyel rendelkezik, amely elegendő a közepes és nagyobb méretű helyiségek fűtésére és melegvíz ellátására.
Feszültség: A kazán működéséhez 3x400 V+N~ / 220-240 V~ (50-60 Hz) feszültség szükséges.
Áramfelvétel: A kazán áramfelvétele 21,7 A (háromfázisú) vagy 65,2 A (egyfázisú) csatlakozás esetén.
Hatékonyság: A készülék hatásfoka 99,8%, ami kiváló energiahatékonyságot biztosít.
Hőmérséklet-szabályozás: A beépített digitális termosztát segítségével a kazán hőmérséklete pontosan beállítható 5°C és 85°C között.
Fűtőelemek: A kazán INCOLOY800 rozsdamentes acél fűtőelemekkel van felszerelve, amelyek hosszú élettartamot és kiváló hőátadást biztosítanak.
Tágulási tartály: A kazán 6 literes tágulási tartállyal rendelkezik, amely megakadályozza a nyomásnövekedést a fűtési rendszerben.
Biztonsági szelep: A beépített 3 bar nyomáscsökkentő szelep biztosítja a rendszer biztonságos működését.
Automatikus légtelenítő: Az automatikus légtelenítő rendszer segít eltávolítani a levegőt a fűtési rendszerből, növelve a hatékonyságot.
Áramlásérzékelő: A fűtési áramlásérzékelő biztosítja, hogy a kazán csak akkor működjön, ha megfelelő áramlás van a rendszerben.

Méretek és Súly:

Méretek:A kazán kompakt mérete 740 mm magasság, 418 mm szélesség és 276 mm mélység, ami lehetővé teszi a helytakarékos telepítést.
Súly: A készülék súlya 32 kg, ami könnyű kezelhetőséget és egyszerű telepítést biztosít.

Csatlakozások:
Fűtési áramlás és visszatérés: ¾" csatlakozások a fűtési áramlás és visszatérés számára.
Biztonsági szelep leeresztő: 15 mm-es csatlakozás a biztonsági szelep leeresztőhöz.
Elektromos csatlakozás: Közvetlen csatlakozás a hálózati áramforráshoz, biztosítva a stabil és megbízható energiaellátást.

Kompatibilitás:
Szobatermosztátok: A CMX-15i kompatibilis számos szobatermosztáttal, beleértve a vezeték nélküli modelleket is, mint például a CTM20, TA4D, CTM WIFI, CTP10 és X2D.
Padlófűtés és Radiátoros Rendszerek: A kazán alkalmas padlófűtési rendszerekhez és hagyományos radiátoros fűtési rendszerekhez is.

A Mattira CMX-15i elektromos kazán tehát egy modern és megbízható fűtési megoldás, amely számos technikai paraméterrel biztosítja a hatékony működést. A kazán kiváló energiahatékonysága és sokoldalúsága révén ideális választás bármilyen fűtési igény kielégítésére.

Adatok
Cikkszám
CMX15i
Tömeg
57 kg/db