Comfortline Inverter

Az innovatív DC Inverter Kompresszor technológiával felszerelt hőszivattyúink nem csupán az energiatakarékos működésre vannak optimalizálva, de a kényelmi szempontokat is szem előtt tartva csendes működést kínálnak. A 0°C – 43°C közötti üzemi tartományban történő fűtési képesség garantálja, hogy megfelelő méretezés esetén a medence fűtését az egész szezonban tökéletesen ellátja feladatát.

Az inverteres hőszivattyú kompakt kialakítású, és a hűtési funkció már az alapfelszereltség része, így nyáron a medence vizét kellemes hőmérsékleten tarthatja. Az RS485 modul által nyújtott intelligens csatlakoztatási lehetőségek révén, a hőszivattyú integrálható a legmodernebb otthonautomatizálási rendszerekbe, ami által még több ellenőrzés és kényelem érhető el.

A 50%-kal hosszabb titán csőspirál rendszerünk a hőcserélő hatékonyságát fokozza, ezáltal a hőszivattyú működése akár 50%-kal is hatékonyabb lehet, mint a hagyományos modelleké. A porfestett fémház pedig nem csupán tartósságot, de időtálló esztétikát is biztosít.

A választható takarónk az opcionális kiegészítők között megtalálható, amely hozzáadott védelmet nyújthat télen. Akár hűtésről, akár fűtésről van szó, az inverteres hőszivattyú ideális választás azok számára, akik a medencéjük hőmérsékletét pontosan, gazdaságosan és csendben szeretnék használni.

Az inverteres technológiával ellátott hőszivattyú nem csak egy berendezés a medencéje mellé, hanem egy esztétikus , megbízható és energiatakarékos medence fűtési rendszer az Ön kertjében. Válassza az intelligens, hatékony és csendes medence hőszivattyú megoldást – válassza az inverteres technológiát!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: