Miracle

Hangtalan komfort és kényelm a legújabb innovációkkal ötvözve. A Miracle egy szupercsendes medencefűtő hőszivattyú, amely úgy lett kialakítva, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a nyugalmas otthoni környezetbe. A berendezésben található szivacsszigetelés és a csúcsminőségű Mitsubishi kompresszor egyedülállóan hatékony zajcsillapítást biztosít, melynek köszönhetően a hőszivattyú alig bocsát ki 39 dB zajszintet egy méteres távolságról.

A magas hatékonyságú, akár 12.5-ös COP értékű technológiánk garantálja, hogy a berendezés gazdaságosan működjön, így Ön jelentős összegeket takaríthat meg az üzemeltetés során. A WIFI-n keresztüli integráció pedig lehetővé teszi, hogy kényelmesen, távolról irányítsa hőszivattyúját, legyen szó fűtésről vagy hőmérsékleten tartásról.

A speciális kialakítás révén a karbantartás rendkívül egyszerűvé válik, míg az intelligens inverter technológia biztosítja a gyors felmelegedést és a hőmérséklet stabilan tartását. A modern érintőkijelző és a Smart WIFI vezérlés tökéletesen összeilleszti az okostelefont, tabletet vagy notebookot a hőszivattyúval, így valós idejű, személyre szabott szabályozást kínálva.

Az új PV mód különlegessége, hogy a hőszivattyú még hatékonyabban képes hasznosítani a hálózati és napelemes rendszerekből származó energiát, ezáltal tovább csökkentve az energiafogyasztást és növelve a háztartások költséghatékonyságát. Az HSQ 712 és HSQ 717 modellekkel az egész szezonban tökéletes medencehőmérsékletet biztosíthat Önnek,Családjának,Ismerőseinek,Barátainak.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A legrégebbi modell, hosszú évek óta folyamatosan megújul ésbizonyít.

A legkorszerűbb full-inverter technológiát használja.

Az inverter technológiai intelligensen szabályozza a kompresszor és a ventilátor sebességet így biztosítva a költséghatékony fűtést-hűtést, hőntartást.

Ezekben a típusokban a piacon kapható legcsendesebb Mitsubishi kompresszor dolgozik.

12 és 17kW-os fűtésteljesítményű hőszivattyúk választhatók.

Kijelzője: Érintőképernyős

Wifi modul: Az vételi ár tartalmazza a beépített Smart wifit, amellyel a világon bárhonnan vezérelhető a hőszivattyú készülék

, persze ahol rendelkezésre áll internet lehetőség.

A WIFI modul segítségével olyan innovatív, valós idejű szabályzást állíthatunk be, amely megfelel az életstílusunknak. Bármikor ellenőrizhetjük például az energia fogyasztást,  személyre szabott működési időt állíthatunk be, vagy akár a hibák elhárítását is elvégezhetjük az internethez csatlakoztatott okos eszközünk segítségével, mint pl. tablet, okostelefon, vagy notebook, függet- lenül attól, hogy merre járunk éppen a nagyvilágban.

Használható környezeti hőmérséklet tartomány: -7°C - +43°C