InverNext

Ismerje meg az InverNext hőszivattyút, ahol a csúcsteljesítmény és a gazdaságosság tökéletes egyensúlyba kerül, így Ön alacsony költségek mellett tudja meghosszabbítani a medence szezont. Innovatív Boost üzemmódunk a felfűtési időt lerövidíti, energiát megtakarítva, miközben a hőszivattyú magas COP értékével biztosítja, hogy a medencevíz gyorsan, mégis hatékonyan érje el a kívánt hőmérsékletet.

WIFI kapcsolaton keresztül vezérelheti a hőszivattyút, így akár hűvösebb időben is élvezheti a medence nyújtotta kényelmet. Az InverNext hőszivattyú kiemelkedően magas COP-értékkel működik, így hidegben és melegben egyaránt optimális választás.

A készülék csendes működése az intelligens belső légáramlásnak köszönhető, amely nem csupán a zajszintet minimalizálja, de a COP értéket is magasan tartja különböző környezeti hőmérsékleteken. A gyors felfűtés kevesebb energiát igényel, mint a hagyományos vagy normál inverteres hőszivattyúknál.

Az InverNext medence hőszivattyú további különlegessége a Hi-End, 5 collos színes érintőképernyős panel, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és energiafogyasztás folyamatos nyomon követését. A PV mód segítségével még hatékonyabban használhatja a napelemek által termelt energiát, növelve ezzel a rendszer gazdaságosságát.

Csendes üzemmódja a kertben töltött időt nyugodttá teszi, ahol a helyi szabályoknak megfelelően élvezheti a medence adta csendet és nyugalmat. Ezekhez a hőszivattyúkhoz jár egy téli takaró is a dobozban, amely extra védelmet nyújt a hidegebb hónapokban.

Az InverNext-el kellemes medenceszezonban lesz része, energiatakarékos, gyors és csendes üzemmel.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: