INVER-X

Ismerje meg az InverX20 medence hőszivattyú által nyújtott, energiatakarékos medencefűtés új dimenzióját, amely három intelligens üzemmódjának köszönhetően a medencefűtést pontosan az Ön igényeihez szabja. Az InverX mindig csak annyi energiát használ fel, amennyire ténylegesen szükség van, legyen szó bármilyen évszakról vagy külső hőmérsékleti körülményről.

Az új generációs hőszivattyú porfestett fémházával, 3D-s spirális titánium hőcserélőjével és alumíniumötvözet burkolatával nemcsak kiemelkedő teljesítményt nyújt, hanem esztétikailag is illeszkedik a modern medencekörnyezetbe. A hexagonális design nemcsak látványos, hanem a hatékonyabb szellőzés miatt is fontos.

A digitális érintőkijelző az előlapon nem csak könnyű kezelhetőséget kínál, de az aktuális energiamegtakarítást is megjeleníti, így Ön valós időben nyomon követheti a hőszivattyú fogyasztását. Az új generációs hőcserélő 30%-kal növelte a készülék hőátadási hatékonyságát, míg a ritkább leolvasztási igény tovább növeli a készülék gazdaságosságát.

Az InverX20 -20°C-tól 43°C-ig képes fűteni, és a teljesítményszabályozásnak köszönhetően minden üzemmódban, legyen az Silent, Smart vagy Turbo, pontosan az Ön igényei szerint működik. A hőszivattyú egyedülálló COP 20-as teljesítményével pedig a piacon kiemelkedően energiatakarékos megoldást kínál.

Válassza az InverX20 hőszivattyút a medence fűtésére, és élvezze az egész évben tartó medenceszezont energiahatékony és csendes működés mellett!

 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

 

A Turbo Mód 120% fűtőteljesítményével gyorsan eléri a kívánt vízhőmérsékletet, miközben a Smart Mód intelligensen szabályozza a fűtőteljesítményt 20-100% között, hogy optimális hőmérsékletet biztosítson a medencében. A Silent Mód 20-60% közötti szabályozott fűtőteljesítményével rendkívül halk működést garantál, csendes környezetet teremtve a medence partján.