E-Comfort Inverter

Fedezze fel az E-comfort Full Inverter medence hőszivattyú innovatív világát, ahol a fejlett technológia és kifinomult dizájn egyesül, hogy folyamatosan tökéletes medencehőmérsékletet biztosítson a szezon minden napján. Ennek a medence fűtő hőszivattyús berendezésnek a vezérlése, lehetővé teszi a hőszivattyú hatékony távoli irányítását, így akár otthonának kényelméből, akár a világ túlsó feléről is szabályozhatja a medence vizének hőmérsékletét. Kiváló 8,5-es COP értékével az E-Comfort Inverter hőszivattyős rendszerünk új szintre emeli az energiahatékonyságot, míg a 38 dB-nél alacsonyabb zajszintje biztosítja, hogy a környezete mindig csendes és nyugodt maradjon.

Ez az új hőszivattyú olyan intelligens leolvasztási funkcióval is rendelkezik, amely ebben a fázisban, maximalizálja a teljesítményt és csökkenti a költségeket, fenntartható használatot biztosítva a hosszú éveken át. A LinkedGo okos kijelző könnyű kezelhetőséget nyújt, míg az innovatív megoldásai egyszerű, mégis hatékony vezérlést kínálnak. Az Aqua Temp rendszerünkkel bárhonnan, bármilyen okoseszközről irányíthatja a hőszivattyút, akár egy érintéssel. 

Minden HSQ modell mellé egy téli takarót is adunk, mely további védelmet és hosszú távú megtakarítást garantál. Az E-comfort Full Inverter medence hőszivattyúval a fűtés és hűtés egyszerűvé, a karbantartás pedig minimális erőfeszítéssé válik. Válassza az E-Comfort Full Inverter hőszivattyút és legyen medencéje a mindennapos pihenés és kellemes hőmérsékletet adó élmény forrása!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A Full-inverter technológia jelentése: Mind a ventilátort, mind pedig a kompresszort, automatikusan és fokozatmentesen szabályozza a hőszivattyú, az aktuális teljesítmény szükségességéhez maximálisan igazodva.

Legfőbb jellemzője a megbízhatóság és a kiváló teljesítmény. Talán ez a termék jelenleg a legjobb ár-érték arányú full-inverter medencehőszivattyú piacon. A DC inverter segítségével, eléri a 8,5-ös COP értéket 27°C levegő / 26°C Víz és 80% páratartalom értékeknél.

Ezekben a típusokban a  nagyon megbízható Panasonic kompresszor dolgozik.

Jelenleg, 7, 9 és 12 kW fűtés teljesítményű gépek állnak a rendelkezésére, ezért 20 - 60 m3-es medenceméretekig ajánljuk.

Vezérlőpanele: Érintőképernyős.

A Wifi modul, ezeknél a típusoknál már benne van a vételi árban.