E-Comfort Inverter

A Comfort Inverter hőszivattyú egy új termék 2022-ben.

Legfőbb jellemzője a megbízhatóság és a kiváló teljesítmény.

Talán ez a termék jelenleg a legjobb ár-érték arányú full-inverter medencehőszivattyú piacon. A DC inverter segítségével, eléri a 10-es COP értéket 27°C levegő / 26°C Víz és 80% páratartalom értékeknél.

A Full-inverter technológia jelentése: Mind a ventilátor, mind pedig a kompresszor fokozatmentesen szabályozható.

Rendkívül csendes medence hőszivattyú. A kiforrott inverter technológia miatt a berendezés üzemi zajszintje csendes üzemmódban, kisebb, mint 38 dB, 1 m-es távolságban

Ez a hőszivattyú család egyaránt alkalmas a medence fűtésére és hűtésére is.

Ezekben a típusokban a  nagyon megbízható Panasonic kompresszor dolgozik.

Jelenleg, 7, 9 és 12 kW fűtés teljesítményű gépek állnak a rendelkezésére, ezért 20 - 60 m3-es medenceméretekig ajánljuk.

Vezérlőpanele: Érintőképernyős.

A Wifi modul, ezeknél a típusoknál már benne van a vételi árban, ezért okostelefon alkalmazással is szabályozhatók. Az applikáció WIFI-n keresztül csatlakozik a berendezéshez, így a felhasználók, bármikor, bárhonnan szabályozni, vezérelni tudják a készüléket. 

Hidegebb időkben a hőszivattyú lefagyás elleni védelmét egy intelligens leolvasztási rendszer szabályozza, ezért Ön a hőszivattyú működése közben a hidegebb időkben is nyugodt lehet. A négy-útu szelep, leolvasztó technológiája a környezeti hőmérséklet hatására automatikusan indítja be a leolvasztás funkciót, így a berendezés mindig nagy hatásfokon tud működni.

Használható környezeti hőmérséklet tartomány: -7°C - +43°C

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: