Mattira MAS-15 elektromos kazán fűtésre

Mattira MAS-15 elektromos kazán fűtésre
701 040 Ft

MAS15 Falra szerelhető Digitális Moduláló Elektromos Kazán

Az MAS15 digitális moduláló elektromos kazán ideális megoldás hatékony és megbízható fűtéshez. A falra szerelhető kazán innovatív SEM (Smart Electronic Modulating) rendszerrel rendelkezik, amely folyamatosan szabályozza a fűtőelemek teljesítményét, így biztosítva az optimális energiafelhasználást. A rozsdamentes acélból készült INCOLOY800 fűtőelemek hosszú élettartamot és kiváló hőátadást garantálnak. Az integrált 6 literes fűtési tágulási tartály és a 3 bar nyomáscsökkentő szelep további biztonságot nyújtanak.

Előnyök:
Energiahatékonyság: A moduláló vezérlés révén a kazán mindig az aktuális fűtési igényekhez igazodik, csökkentve az energiafogyasztást.
Biztonság: Több biztonsági funkció, mint a hőmérséklet-korlátozó és a nyomáscsökkentő szelep, biztosítja a biztonságos működést.
Csendes működés: A TRIAC áramkapcsolók szinte zajmentes működést biztosítanak.
Könnyű telepítés: Az előre elkészített fali rögzítő sablon és a kompakt méret megkönnyítik a telepítést.
Kompatibilitás: Számos különböző szobatermosztáttal kompatibilis, beleértve a vezeték nélküli opciókat is.

Az MAS15 kazán tehát ideális választás mindazok számára, akik energiahatékony, biztonságos és könnyen telepíthető fűtési megoldást keresnek.

Részletek

MAS15 Digitális Moduláló Elektromos Kazán - Termékleírás

Az MAS15 digitális moduláló elektromos kazán a legmodernebb technológiát kínálja a hatékony és megbízható fűtési megoldások terén. A falra szerelhető kazán számos előnnyel rendelkezik, amelyek különösen alkalmassá teszik mind lakossági, mind kereskedelmi alkalmazásokra.

Főbb Jellemzők:
Moduláló Vezérlés: Az MAS15 kazán SEM (Smart Electronic Modulating) rendszerrel van felszerelve, amely intelligensen szabályozza a fűtőelemek teljesítményét. Ez a technológia biztosítja, hogy a kazán mindig az aktuális hőigényhez igazodjon, ezáltal növelve az energiahatékonyságot és csökkentve a működési költségeket.
Fűtőelemek: A kazán rozsdamentes acélból készült INCOLOY800 fűtőelemekkel rendelkezik, amelyek kiváló hőátadást és hosszú élettartamot biztosítanak.
Biztonsági Funkciók: Az integrált 6 literes fűtési tágulási tartály, a 3 bar nyomáscsökkentő szelep, valamint a hőmérséklet-korlátozó és a fűtési áramlásérzékelő mind hozzájárulnak a biztonságos működéshez.
Csendes Működés: A kazán TRIAC áramkapcsolókkal van felszerelve, amelyek szinte zajmentes működést biztosítanak, így ideális választás lakóterekbe is.
Automatikus Fűtési Szabályozás: A rendszer automatikus fűtési szabályozási móddal rendelkezik, amelyhez külső érzékelő szükséges. Ez a funkció még nagyobb kényelmet és hatékonyságot biztosít.

 

Telepítés és Karbantartás:
Könnyű Telepítés: Az előre elkészített fali rögzítő sablon és a kompakt méret megkönnyítik a kazán telepítését. A mellékelt fali konzol segítségével a kazán stabilan rögzíthető.
Kompatibilitás: Az MAS15 kazán kompatibilis számos szobatermosztáttal, beleértve a vezeték nélküli opciókat is, mint például a CTM20, TA4D, CTM WIFI, CTP10 és X2D.
Karbantartás: A kazán minimális karbantartást igényel. Az automatikus légtelenítő és a csendes működésű keringető szivattyú hozzájárulnak a problémamentes üzemeltetéshez.

 

Az MAS15 digitális moduláló elektromos kazán tehát kiváló választás mindazok számára, akik egy modern, hatékony és megbízható fűtési megoldást keresnek.

Adatok
Cikkszám
MAS15
Tömeg
29,5 kg/db