Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1250W

Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1250W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1250W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1250W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1250W
187 960 Ft

RX10E Plus intelligens hőtárolós radiátor

Az RX10E Plus az RXE Plus sorozat nagyobb modellje, amely ideális közepes és nagy helyiségek hatékony fűtésére. A készülék 89,5 cm széles, 58 cm magas és 10 cm mély, elegáns megjelenése révén bármilyen lakókörnyezetbe illeszkedik. Az 1250 wattos teljesítményű radiátor fejlett elektronikus termosztáttal van felszerelve, amely pontos hőmérséklet-szabályozást és energiahatékony működést biztosít. Az RX10E Plus napi és heti programozási lehetőségekkel kínál maximális kényelmet és rugalmasságot, míg a beépített biztonsági funkciók garantálják a biztonságos használatot.

 

Részletek

RX10E Plus intelligens hőtárolós radiátor tulajdonságai

 

Hőmérséklet Szabályozás:
Elektronikus termosztát:Az RX10E Plus fejlett elektronikus termosztáttal rendelkezik, amely 0,1°C pontossággal érzékeli a hőmérsékletet és 0,5°C-os pontossággal állítható be.
Programozási lehetőségek:Napi és heti programozási opciók, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet és a fűtési időszakok rugalmas beállítását, ezáltal optimalizálva az energiafogyasztást.

Biztonsági Funkciók:
Antifreeze mód:Ha a hőmérséklet 3°C alá esik, a radiátor automatikusan bekapcsol, megelőzve a fagyást.
Nyitott ablak érzékelés:A radiátor felismeri a hirtelen hőmérséklet-csökkenést, és automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje az energia pazarlását.
Biztonsági kapcsoló:Ha a radiátor túlmelegedne, a biztonsági kapcsoló automatikusan lekapcsolja a készüléket, megakadályozva a károkat.

Telepítés és Karbantartás:
Egyszerű telepítés:A mellékelt konzolok és csavarok segítségével a radiátor könnyen rögzíthető a falra, biztosítva a stabil és biztonságos elhelyezést.
Karbantartás:Az RX10E Plus minimális karbantartást igényel. Elég időnként száraz, puha ruhával letörölni, hogy eltávolítsa a port és a szennyeződéseket. Nem ajánlott oldószereket vagy súrolószereket használni.

Energiahatékonyság és Kényelem:
Adaptív indítás:Az RX10E Plus adaptív indítási funkcióval rendelkezik, amely előre bekapcsolja a radiátort, hogy elérje a kívánt hőmérsékletet a beállított időre. Ez a funkció jelentős energiamegtakarítást biztosít, mivel a radiátor csak akkor működik, amikor valóban szükség van rá.
Digitális kijelző:Az egyszerűen kezelhető digitális kijelző lehetővé teszi a hőmérséklet és a programok könnyű beállítását. A kijelzőn minden fontos információ megjelenik, beleértve a hőmérsékletet, az időt és a programokat.

Az RX10E Plus intelligens hőtárolós radiátor kiváló választás kisebb helyiségek fűtésére, biztosítva az optimális kényelmet és az energiahatékonyságot. A modern technológia és a fejlett biztonsági funkciók révén az RX10E Plus megbízható és hatékony fűtési megoldást kínál.

Adatok
Cikkszám
RXE10E_Plus