Háztartási páramentesítők

Miért fontos otthonában a páramentesítés?

Kevesen veszik észre, hogy milyen sok párolgó vízforrás található háztartásainkban: emberi légzés, zuhanyozás, főzés, ruhaszárítás, növények, új épületek falai, stb. Ha a nedves levegő nem szűnik meg (nincs csökkentve), megjelennek a penészfoltok a falakon. Korrózió jelenik meg a fémszerkezeten és folyamatosan párásodnak az ablakok, illetve az épületszerkezetben de az elektromos készülékekben, bútorokban is kárt tehet. Nem utolsó sorban a magas páratartalom nehezíti a légzést, ezért nyomasztó érzést okoz. Ha már penész is keletkezik a falakon, bútorokon, akkor a levegő is egsézségtelenné válik, ami rendkívül ártalmas lehet például a tüdőnek.

Nyári meleg időszakban a szellőzettés egy jó megoldás lehet, azonban a hűvösebb, hidegebb időszakok vagy eleve nehezen szellőztethető dohos helységek esetén, szükséges a levegő páratartalmának normál szintre szabályzása.

Ezért időben gondoskodjon a páratartalom szabályzásról házában, lakásában.

Lakások párátlanítása

A hagyományos fa nyílászárók sosem zárnak tökéletesen, így meglehetősen sok levegő távozik az ajtók és ablakok résein. Egy modern nyílászáró azonban szinte tökéletesen légzáró, ezért – noha csökkenni fog a fűtésszámla – a párásodás új, megoldandó problémaként jelentkezhet, különösen a megfelelő szellőztető berendezések hiányában.

 

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft