Microwell DRY-300 Wave páramentesítő

Microwell DRY-300-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-300-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-300-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-300-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-300-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-300-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-300-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-300-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
DRY-300Wave
Mechanikus, szál higrosztát (külön rendelhető táv vezérlől)
30m2. (A méret csak tájékoztató jellegű, mindenképpen érdeklődjön Nálunk)
550 m3/óra
36 liter/24óra
43 liter/24óra
47,5 liter/24óra
20-100 % Rw között
42 dB(A)
700W
3,1 A / 15 A
C 10 A
IP44
CYSY 3C x 1,5 mm2
d=18 mm
sz.(780mm) x m.(660mm) x mély.(255mm)
40 kg
230/50/1 V/Hz/f
R - 410A
1 326 422 Ft

Beltéri medencék, könyvtárak, kiállítótermek, autószalonok, üzemek és egyéb terek párátlanítására.
Áraink a 27%-os áfát tartalmazzák!

Használati utasítás - Gépkönyv HU

Melyik páramentesítőt válasszam?

Szerviz és karbantartás

Fedezze fel a Microwell DRY-300 WAVE páramentesítőt, a belső medencék tökéletes kiegészítőjét, amely innovatív hullám designjával és kiemelkedő teljesítményével az otthonok új kedvencévé válik. A 30m²-ig terjedő medencékre tervezett készülék energiahatékony microCOMPRESSOR technológiájával és ultraQUIET működésével észrevétlenül biztosítja a párátlan levegőt. Az easyINSTALL rendszer lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést.  A digitális vezérlésnek köszönhetően a Microwell DRY-300 WAVE pontosan szabályozza a levegő páratartalmát és hőmérsékletét, így minden nap tökéletes komfortot nyújt. Válassza a Microwell DRY-300 WAVE-et, és élvezze a medenceélmény minden pillanatát friss és egészséges környezetben.

 

Részletek

A Microwell DRY típusok alap esetben (kiegészítő termékek nélkül) is teljes értékűen működnek.
A kívánt páratartalom (érték "%") szabályozása teljesen automatikusan történik, így annak szabályozása a beállítások után, külön már nem szükséges.
Mechanikus vezérlővel ellátott páramentesítő.
Burkolata műanyag, amely a klóros környezetnek ellent áll.

Megrendelés esetén, az Ön igényeire szabott páramentesítő tervezése ingyenes!

A Microwell DRY páramentesítőkre 3-év garanciát vállal gyártó Cégünk!

Rendelhető extra kiegészítők.

Microwell Wave megjelölésű típusok esetén.

Alaptartozékként a páramentesítőhöz fali konzol jár, amellyel a gép a falra szerelhető illetve mechanikus higrosztát, amellyel a kívánt páratartalom beállítható.

Külön rendelhető kiegészítők

kerekes állvány:

A páramentesítő kerekes állványra történő elhelyezésével, földön álló és könnyen odébb helyezhető mobilis készüléket kapunk. 

Kompakt gépek esetén, falon keresztül történő telepítés:

Két verzió választható.

Beltéri telepítés: Légcsatorna elemekkel ellátott a páramentesítő.  A páramentesítő készüléket a medencetér gépészeti helységében helyezik el. A medencetérben ekkor csak két díszrácsos elem található a készülék pedig a technikai helységben. Fontos, hogy a fal vastagsága maximum 400mm vastagságú lehet.

Kültéri telepítés: Egyedi konstrukció, légcsatorna elemekkel ellátott  páramentesítő berendezés.  A páramentesítő készüléket a medencetér melletti kültéri falon helyezik el, amely így is egész évben használható. A medencetérben ekkor csak két díszrácsos elem található a készülék pedig a technikai helységben. Fontos, hogy a fal vastagsága maximum 400mm vastagságú lehet. 

Vezérlés: (Alptartozékként, mechanikus szálhigrosztát vezérli a páramentesítőt.)

Vezetékes falra helyezhető páratartalom szabályozó

Használatával a medencetérben felszerelve, kényelmesen beállítható a kívánt páratartalom.

Vezetékes falra helyezhető thermosztát - higrosztát

Használatával a medencetérben felszerelve, kényelmesen beállítható a kívánt hőmérséklet és páratartalom. A hőmérséklet szabályozáshoz szükséges a fűtőbetét kiegészítő megrendelése is.

 

Vezetéknélküli thermosztát - higrosztát.

Használatával a medencetérben felszerelve, kényelmesen beállítható a kívánt hőmérséklet és páratartalom.

Rendkívül nagy előnye, hogy a vezérlésen kívül, mérni is képes a páratartalmat, ezért a térben a párásabb területre helyezve, képes az adott körülményhez képest irányítani a páramentesítő működését. 

A hőmérséklet szabályozáshoz szükséges a fűtőbetét kiegészítő megrendelése is illetve egy úgynevezett szolenoid szelep, ( ha csak nem elektromos fűtőbetétet rendelnek ) amely képes a fűtőbetét vízkörét (nyitni - zárni) vezérelni.

Választható működési hőmérsékletek:

Microwell páramentesítőink alap esetben,+22°C - +35°C hőmérséklettartományban működnek.

Ez a tartomány az egyébfelhasználási igényekre való tekintettel, különböző módokban is extraként választható.

+15°C...+35°C ( fagyálló termosztáttal )

+22°C...+42°C (termosztatikus expanziós szeleppel )  

+15°C...+42°C ( fagyálló szeleppel+termosztatikus expanziós szeleppel)

+0°C...+35°C ( 4 utas szelep forró gáz leolvasztással )

 

Légfűtés:

Hőszivattyús elven működő fűtőbetét:

Külön légfűtés választása esetén a páramentesítő burkolata alatt kerül elhelyezésre a hőszivattyús elven működő fűtőbetét.

A ház fűtőkörére kötve a páramentesítőben lévő ventilátor a felhevült fűtőbetétről a medencetérbe fújja a meleg levegőt. Költséghatékony és vezérelhető működés jellemzi.

A fűtőbetét a ház fűtési rendszeréhez a gép oldalán vagy hátulján elhelyezett vízkör csatlakozásokkal csatlakoztatható. A csatlakozási pontok elhelyezése külön kérhető.

 

Elektromos fűtőbetét:

Szintén a páramentesítő burkolata alatt a már kipárátlanított levegő kifúvó részéhez telepített egység, amely a felhevült fűtőbetétről fújja a medencetérbe a meleg levegőt.

A vezérléséhez a vezetékes vagy vezetéknélküli vezérlők valamelyikére lesz szükség.

Microlight rendszer

A Microlight rendszer a Microwell Cég egyedi fejlesztése.

Szükségessége azon elven alapszik, hogy a medencetulajdonosoknak ne kelljen gépészt-technikust játszaniuk. Egyszerűen ránéznek a páramentesítőre és meg tudják állapítani, hogy a páratartalmat illetően a medencetérben minden rendben van-e?

A Microlight a páramentesítő hátteret a falon, wellness színekkel festi meg. RGB színek így kellemes fényátmentet bitztosítanak. Azontúl, hogy rendkívül kellemes a szemnek, mára szinte elengedhetetlen biztonsági kiegészítő lett. 

Működése:

Zöld színű fényei azt mutatják, hogy a páratartalom megfelelő a medeneterében így nyugodt is lehet. Amennyiben a fények kék színárnyalatot vesznek fel, úgy a páratartalom alacsony, a páramentesítő feleslegesen sokat dolgozik és nem is ideális.

Amennyiben a fények piros színt vesznek fel, úgy a páratartalom túl magas. Ez utóbbi előfordulhat akkor is ha a medencében egyszerre sokan fürdőznek és a páratartalom annyira megnő, hogy a páramentesítő a teljesítményét tekintve nem győzi párátlanítani a helységet. Ebben az esetben semmi gond, mert a fürdőzési, pancsolási idő elteltével és a gép folyamatos működésével a páratartalom normalizálódni fog és újra Zöld, tehát megefelelő lesz a helyezet.

Amennyiben nem erről van szó és a páramentesítő tartósan piros fényben úszik, úgy érdemes felülvizsgálni a beállított páratartalmat és vagy szakemberhez fordulni. 

Alapesetben Microlight rendszer nélkül szállítjuk gépeinket.

 

Légszűrő:

Alapesetben a páramentesítőket légszűrő nélkül szállítjuk, hiszen a medencetérbe nem nagyon kerül por. Ettől függetlenül természetesen előfordulhat. 

Persze páramentesítő gépeinket nem csak medenceterekben használják, hanem egyéb más helyeken, pl. könyvtárakban, kiállító termekben autó szalonokban irodákban ,csarnokokban és egyéb helyeken. Ezeken a helyeken már kifejezetten szükséges a légszűrő használata.

Ezért ez a kiegészítő külön rendelhető.

Természetesen ezeken kívül, egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni, ezért amennyiben kérédésük észrevételük van, szívesen állunk a rendelkezésükre.

 

 

 

Adatok
Cikkszám
DRY-300Wave
Tömeg
40 kg/db
Hasonló termékek