Microwell DRY-400 Wave páramentesítő

Microwell DRY-400-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-400-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-400-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-400-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-400-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-400-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-400-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
Microwell DRY-400-Wave kompakt falra és falon keresztül szerelhető uszoda páramentesítő
DRY-400Wave
Mechanikus, szálhigrosztát (külön rendelhető táv vezérlő is)
45m2. (A méret csak tájékoztató jellegű, mindenképpen érdeklődjön Nálunk)
600 m3/óra
48 liter/24óra
53 liter/24óra
58 liter/24óra
20-100 % Rw között
42 dB(A)
700W
3,1 A / 15 A
C 10 A
IP44
CYSY 3C x 1,5 mm2
d=18 mm
sz.(780mm) x m.(660mm) x mély.(255mm)
40 kg
230/50/1 V/Hz/f
R - 410A
1 532 412 Ft

A Microwell DRY-400 Wave páramentesítő egy kiemelkedően hatékony és esztétikailag is vonzó megoldás a beltéri medenceterek és wellness központok számára. A cikkszám DRY-400Wave alatt futó készülék egy átfogó és innovatív megoldás, amelyet kifejezetten a nedvesség okozta problémák kezelésére és az optimális légkör megteremtésére terveztek. A modern technológia és a felhasználóbarát design tökéletes egyensúlyban van ebben a modellben, amely minden igényt kielégít.

A DRY-400 Wave a Microwell legújabb fejlesztése, amely a páratartalom elleni küzdelemben új szintre emeli a hatékonyságot. A kompakt méret ellenére erőteljes teljesítményt kínál, amelyet a modern microCOMPRESSOR technológia és az ultraQUIET működés tesz lehetővé. Ezek a funkciók biztosítják, hogy a készülék csendesen és energiahatékonyan működjön, miközben folyamatosan biztosítja a szükséges páratartalmat.

Az elegáns, hullám mintával ellátott fehér akril burkolat minden medencetérben megállja a helyét, hozzáadva a környezet luxusérzetét, miközben diszkréten elhelyezkedik a falon. A készülék minden csatlakozása a hátoldalon található, így nem zavarják a kábelek vagy tömlők a medencetér esztétikáját. Az egység vastagsága mindössze 250 mm, így könnyedén illeszkedik a medence közelében anélkül, hogy feltűnő lenne.

A DRY-400 Wave nemcsak páramentesít, hanem fűt is, 1900W hővisszanyeréssel, miközben csak 700W energiát fogyaszt. Ez az energiatakarékos megoldás jelentős megtakarítást eredményez a hosszútávon, miközben a beltéri klíma mindig kellemes marad. További előny, hogy a készülék automatikusan szabályozza a levegő páratartalmát és hőmérsékletét, így a medencetér egész évben ideális marad.

Az intelligens vezérlőrendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyszerűen szabályozza a kívánt beállításokat, legyen szó a páratartalom, hőmérséklet vagy a működési idő beállításáról. A digitális kijelzőn keresztül minden információ könnyen leolvasható, és a távvezérlő segítségével a kényelem még tovább növelhető.

A Microwell DRY-400 Wave páramentesítő ideális választás mindazok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a medencetér kényelme és minősége terén. A készülékkel a nedvesség és a páralecsapódás problémái a múlté, miközben a medencetér atmoszférája mindig friss és élhető marad. Válassza a Microwell minőséget és tapasztalja meg a zavartalan pihenést és a tökéletes beltéri klímát a DRY-400 Wave páramentesítővel!

A Microwell DRY típusok alap esetben (kiegészítő termékek nélkül) is teljes értékűen működnek.
A kívánt páratartalom (érték "%") szabályozása teljesen automatikusan történik, így annak szabályozása a beállítások után, külön már nem szükséges.
Mechanikus vezérlővel ellátott páramentesítő.
Burkolata műanyag, amely a klóros környezetnek ellent áll.

Megrendelés esetén, az Ön igényeire szabott páramentesítő tervezése ingyenes!
A Microwell DRY páramentesítőkre 3-év garanciát vállal gyártó Cégünk!

Részletek

Rendelhető extra kiegészítők.

Microwell Wave megjelölésű típusok esetén.

Alaptartozékként a páramentesítőhöz fali konzol jár, amellyel a gép a falra szerelhető illetve mechanikus higrosztát, amellyel a kívánt páratartalom beállítható.

Külön rendelhető kiegészítők

kerekes állvány:

A páramentesítő kerekes állványra történő elhelyezésével, földön álló és könnyen odébb helyezhető mobilis készüléket kapunk. 

Kompakt gépek esetén, falon keresztül történő telepítés:

Két verzió választható.

Beltéri telepítés: Légcsatorna elemekkel ellátott a páramentesítő.  A páramentesítő készüléket a medencetér gépészeti helységében helyezik el. A medencetérben ekkor csak két díszrácsos elem található a készülék pedig a technikai helységben. Fontos, hogy a fal vastagsága maximum 400mm vastagságú lehet.

Kültéri telepítés: Egyedi konstrukció, légcsatorna elemekkel ellátott  páramentesítő berendezés.  A páramentesítő készüléket a medencetér melletti kültéri falon helyezik el, amely így is egész évben használható. A medencetérben ekkor csak két díszrácsos elem található a készülék pedig a technikai helységben. Fontos, hogy a fal vastagsága maximum 400mm vastagságú lehet. 

Vezérlés: (Alptartozékként, mechanikus szálhigrosztát vezérli a páramentesítőt.)

Vezetékes falra helyezhető páratartalom szabályozó

Használatával a medencetérben felszerelve, kényelmesen beállítható a kívánt páratartalom.

Vezetékes falra helyezhető thermosztát - higrosztát

Használatával a medencetérben felszerelve, kényelmesen beállítható a kívánt hőmérséklet és páratartalom. A hőmérséklet szabályozáshoz szükséges a fűtőbetét kiegészítő megrendelése is.

 

Vezetéknélküli thermosztát - higrosztát.

Használatával a medencetérben felszerelve, kényelmesen beállítható a kívánt hőmérséklet és páratartalom.

Rendkívül nagy előnye, hogy a vezérlésen kívül, mérni is képes a páratartalmat, ezért a térben a párásabb területre helyezve, képes az adott körülményhez képest irányítani a páramentesítő működését. 

A hőmérséklet szabályozáshoz szükséges a fűtőbetét kiegészítő megrendelése is illetve egy úgynevezett szolenoid szelep, ( ha csak nem elektromos fűtőbetétet rendelnek ) amely képes a fűtőbetét vízkörét (nyitni - zárni) vezérelni.

Választható működési hőmérsékletek:

Microwell páramentesítőink alap esetben,+22°C - +35°C hőmérséklettartományban működnek.

Ez a tartomány az egyébfelhasználási igényekre való tekintettel, különböző módokban is extraként választható.

+22°C...+42°C (termosztatikus expanziós szeleppel )  

+15°C...+42°C ( fagyálló szeleppel+termosztatikus expanziós szeleppel)

 

 

Légfűtés:

Hőszivattyús elven működő fűtőbetét:

Külön légfűtés választása esetén a páramentesítő burkolata alatt kerül elhelyezésre a hőszivattyús elven működő fűtőbetét.

A ház fűtőkörére kötve a páramentesítőben lévő ventilátor a felhevült fűtőbetétről a medencetérbe fújja a meleg levegőt. Költséghatékony és vezérelhető működés jellemzi.

A fűtőbetét a ház fűtési rendszeréhez a gép oldalán vagy hátulján elhelyezett vízkör csatlakozásokkal csatlakoztatható. A csatlakozási pontok elhelyezése külön kérhető.

 

Elektromos fűtőbetét:

Szintén a páramentesítő burkolata alatt a már kipárátlanított levegő kifúvó részéhez telepített egység, amely a felhevült fűtőbetétről fújja a medencetérbe a meleg levegőt.

A vezérléséhez a vezetékes vagy vezetéknélküli vezérlők valamelyikére lesz szükség.

Microlight rendszer

A Microlight rendszer a Microwell Cég egyedi fejlesztése.

Szükségessége azon elven alapszik, hogy a medencetulajdonosoknak ne kelljen gépészt-technikust játszaniuk. Egyszerűen ránéznek a páramentesítőre és meg tudják állapítani, hogy a páratartalmat illetően a medencetérben minden rendben van-e?

A Microlight a páramentesítő hátteret a falon, wellness színekkel festi meg. RGB színek így kellemes fényátmentet bitztosítanak. Azontúl, hogy rendkívül kellemes a szemnek, mára szinte elengedhetetlen biztonsági kiegészítő lett. 

Működése:

Zöld színű fényei azt mutatják, hogy a páratartalom megfelelő a medeneterében így nyugodt is lehet. Amennyiben a fények kék színárnyalatot vesznek fel, úgy a páratartalom alacsony, a páramentesítő feleslegesen sokat dolgozik és nem is ideális.

Amennyiben a fények piros színt vesznek fel, úgy a páratartalom túl magas. Ez utóbbi előfordulhat akkor is ha a medencében egyszerre sokan fürdőznek és a páratartalom annyira megnő, hogy a páramentesítő a teljesítményét tekintve nem győzi párátlanítani a helységet. Ebben az esetben semmi gond, mert a fürdőzési, pancsolási idő elteltével és a gép folyamatos működésével a páratartalom normalizálódni fog és újra Zöld, tehát megefelelő lesz a helyezet.

Amennyiben nem erről van szó és a páramentesítő tartósan piros fényben úszik, úgy érdemes felülvizsgálni a beállított páratartalmat és vagy szakemberhez fordulni. 

Alapesetben Microlight rendszer nélkül szállítjuk gépeinket.

 

Légszűrő:

Alapesetben a páramentesítőket légszűrő nélkül szállítjuk, hiszen a medencetérbe nem nagyon kerül por. Ettől függetlenül természetesen előfordulhat. 

Persze páramentesítő gépeinket nem csak medenceterekben használják, hanem egyéb más helyeken, pl. könyvtárakban, kiállító termekben autó szalonokban irodákban ,csarnokokban és egyéb helyeken. Ezeken a helyeken már kifejezetten szükséges a légszűrő használata.

Ezért ez a kiegészítő külön rendelhető.

Természetesen ezeken kívül, egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni, ezért amennyiben kérédésük észrevételük van, szívesen állunk a rendelkezésükre.

 

 

 

Adatok
Cikkszám
DRY-400Wave
Hasonló termékek