Elnur Inertia hőtárolós radiátor 500W

Elnur Inertia hőtárolós radiátor 500W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 500W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 500W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 500W
121 920 Ft

RX4E Plus intelligens hőtárolós radiátor

Az RX4E Plus az RXE Plus sorozat legkisebb modellje, amely tökéletes választás kisebb helyiségek hatékony és energiatakarékos fűtésére. A készülék 41,5 cm széles, 58 cm magas és 10 cm mély, kompakt méretének köszönhetően könnyen elhelyezhető bármely lakótérben. Az 500 wattos teljesítményű radiátor fejlett elektronikus termosztáttal van felszerelve, amely lehetővé teszi a hőmérséklet pontos szabályozását. Az RX4E Plus napi és heti programozási lehetőségei révén rugalmasan alkalmazkodik az Ön életmódjához, biztosítva a maximális kényelmet és energiatakarékosságot.

Részletek

RX4E Plus intelligens hőtárolós radiátor tulajdonságai

 

Hőmérséklet Szabályozás:
Elektronikus termosztát:Az RX4E Plus fejlett elektronikus termosztáttal rendelkezik, amely 0,1°C pontossággal érzékeli a hőmérsékletet és 0,5°C-os pontossággal állítható be.
Programozási lehetőségek:Napi és heti programozási opciók, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet és a fűtési időszakok rugalmas beállítását, ezáltal optimalizálva az energiafogyasztást.

Biztonsági Funkciók:
Antifreeze mód:Ha a hőmérséklet 3°C alá esik, a radiátor automatikusan bekapcsol, megelőzve a fagyást.
Nyitott ablak érzékelés:A radiátor felismeri a hirtelen hőmérséklet-csökkenést, és automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje az energia pazarlását.
Biztonsági kapcsoló:Ha a radiátor túlmelegedne, a biztonsági kapcsoló automatikusan lekapcsolja a készüléket, megakadályozva a károkat.

Telepítés és Karbantartás:
Egyszerű telepítés:A mellékelt konzolok és csavarok segítségével a radiátor könnyen rögzíthető a falra, biztosítva a stabil és biztonságos elhelyezést.
Karbantartás:Az RX4E Plus minimális karbantartást igényel. Elég időnként száraz, puha ruhával letörölni, hogy eltávolítsa a port és a szennyeződéseket. Nem ajánlott oldószereket vagy súrolószereket használni.

Energiahatékonyság és Kényelem:
Adaptív indítás:Az RX4E Plus adaptív indítási funkcióval rendelkezik, amely előre bekapcsolja a radiátort, hogy elérje a kívánt hőmérsékletet a beállított időre. Ez a funkció jelentős energiamegtakarítást biztosít, mivel a radiátor csak akkor működik, amikor valóban szükség van rá.
Digitális kijelző:Az egyszerűen kezelhető digitális kijelző lehetővé teszi a hőmérséklet és a programok könnyű beállítását. A kijelzőn minden fontos információ megjelenik, beleértve a hőmérsékletet, az időt és a programokat.

Az RX4E Plus intelligens hőtárolós radiátor kiváló választás kisebb helyiségek fűtésére, biztosítva az optimális kényelmet és az energiahatékonyságot. A modern technológia és a fejlett biztonsági funkciók révén az RX4E Plus megbízható és hatékony fűtési megoldást kínál.

Adatok
Cikkszám
RXE4E_Plus