Konvektoros programozható fűtés

Elektromos fűtés a gyors, egyszerű fűtésért.


A PH PLUS programozható fali konvektoros fűtőtest bármilyen helyiséget nagyon gyorsan felfűt. Használata kifejezetten ajánlott a nap folyamán meghatározott időpontokban, alkalmankénti használatra bizonyos helyiségekben, amelyekben nincs fűtés, vagy olyan, az otthonában már telepített fűtési rendszerek kiegészítésére, amelyek nem biztosítanak elegendő hőt a nagyon hideg napokon.

Ez a konvektor 4 különböző teljesítményű modellben kapható, 750W-tól 2000W-ig, hogy biztosítsa a szükséges fűtést a fűteni kívánt helységek mérete alapján.

A PH PLUS konvektoros fűtőberendezések egy ETCO elektronikus szabályozás-optimalizálót tartalmaznak, amelyek a nagy pontosságú termosztát által kínált információk alapján szabályozzák és korlátozzák az elektromos áramellátást. Ezenkívül teljesen programozható, napi és heti programozással,  vannak ellátva, napi 48 állítási lehetőséggel. Mindegyikhez hozzárendelhető a három hőmérsékleti szint egyike: Comfort, Economic vagy Anti-ice.

Az Ön kényelmének további növelése érdekében a konvektoros fűtés nyitott ablak technológiával is rendelkezik. Ez a funkció 30 percre leválasztja a készüléket, ha hirtelen hőmérséklet-csökkenés következik be, elkerülve a felesleges energiafogyasztást.

Az Adaptive Start funkció egy olyan funkció, amely szabályozhatja a készülék indítását, hogy meghatározott időre jelezze és elérje a kívánt hőmérsékletet a programozásban meghatározott módon.

A konvektoros fűtőtest telepítése nagyon egyszerű, és tartalmaz egy tartót a gyors falra rögzítéshez.

Ez az elektromos fűtés nem igényel különösebb karbantartást, azon túl, hogy egyszerűen letisztítja a rajta lerakódott portól.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: