Elnur Inertia hőtárolós radiátor 750W

Elnur Inertia hőtárolós radiátor 750W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 750W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 750W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 750W
142 240 Ft

RX6E Plus intelligens hőtárolós radiátor

Az RX6E Plus az RXE Plus sorozat közepes méretű modellje, amely ideális választás közepes helyiségek hatékony és energiahatékony fűtésére. A készülék 57,5 cm széles, 58 cm magas és 10 cm mély, kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyen integrálható legyen bármely helyiségbe. A 750 wattos teljesítményű radiátor fejlett elektronikus termosztáttal rendelkezik, amely pontos hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé. Az RX6E Plus napi és heti programozási lehetőségeivel rugalmasan alkalmazkodik az Ön életmódjához, biztosítva a kényelmet és az energiatakarékosságot.

Részletek

RX6E Plus intelligens hőtárolós radiátor tulajdonságai

 

Hőmérséklet Szabályozás:
Elektronikus termosztát:Az RX6E Plus fejlett elektronikus termosztáttal rendelkezik, amely 0,1°C pontossággal érzékeli a hőmérsékletet és 0,5°C-os pontossággal állítható be.
Programozási lehetőségek:Napi és heti programozási opciók, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet és a fűtési időszakok rugalmas beállítását, ezáltal optimalizálva az energiafogyasztást.

Biztonsági Funkciók:
Antifreeze mód:Ha a hőmérséklet 3°C alá esik, a radiátor automatikusan bekapcsol, megelőzve a fagyást.
Nyitott ablak érzékelés:A radiátor felismeri a hirtelen hőmérséklet-csökkenést, és automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje az energia pazarlását.
Biztonsági kapcsoló:Ha a radiátor túlmelegedne, a biztonsági kapcsoló automatikusan lekapcsolja a készüléket, megakadályozva a károkat.

Telepítés és Karbantartás:
Egyszerű telepítés:A mellékelt konzolok és csavarok segítségével a radiátor könnyen rögzíthető a falra, biztosítva a stabil és biztonságos elhelyezést.
Karbantartás:Az RX6E Plus minimális karbantartást igényel. Elég időnként száraz, puha ruhával letörölni, hogy eltávolítsa a port és a szennyeződéseket. Nem ajánlott oldószereket vagy súrolószereket használni.

Energiahatékonyság és Kényelem:
Adaptív indítás:Az RX6E Plus adaptív indítási funkcióval rendelkezik, amely előre bekapcsolja a radiátort, hogy elérje a kívánt hőmérsékletet a beállított időre. Ez a funkció jelentős energiamegtakarítást biztosít, mivel a radiátor csak akkor működik, amikor valóban szükség van rá.
Digitális kijelző:Az egyszerűen kezelhető digitális kijelző lehetővé teszi a hőmérséklet és a programok könnyű beállítását. A kijelzőn minden fontos információ megjelenik, beleértve a hőmérsékletet, az időt és a programokat.

Az RX6E Plus intelligens hőtárolós radiátor kiváló választás kisebb helyiségek fűtésére, biztosítva az optimális kényelmet és az energiahatékonyságot. A modern technológia és a fejlett biztonsági funkciók révén az RX6E Plus megbízható és hatékony fűtési megoldást kínál.

Adatok
Cikkszám
RXE6E_Plus