Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1000W

Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1000W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1000W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1000W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1000W
165 100 Ft

RX8E Plus intelligens hőtárolós radiátor

Az RX8E Plus az RXE Plus sorozat egyik legnépszerűbb modellje, amely közepes és nagy helyiségek fűtésére készült. A készülék 73,5 cm széles, 58 cm magas és 10 cm mély, így elegáns és diszkrét megjelenésével bármilyen lakókörnyezetbe illeszkedik. A 1000 wattos teljesítményű radiátor fejlett elektronikus termosztáttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-szabályozást és az energiahatékony működést. Az RX8E Plus napi és heti programozási lehetőségekkel biztosítja a maximális kényelmet és rugalmasságot, míg a beépített biztonsági funkciók garantálják a nyugodt használatot.

Részletek

RX8E Plus intelligens hőtárolós radiátor tulajdonságai

 

Hőmérséklet Szabályozás:
Elektronikus termosztát:Az RX8E Plus fejlett elektronikus termosztáttal rendelkezik, amely 0,1°C pontossággal érzékeli a hőmérsékletet és 0,5°C-os pontossággal állítható be.
Programozási lehetőségek:Napi és heti programozási opciók, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet és a fűtési időszakok rugalmas beállítását, ezáltal optimalizálva az energiafogyasztást.

Biztonsági Funkciók:
Antifreeze mód:Ha a hőmérséklet 3°C alá esik, a radiátor automatikusan bekapcsol, megelőzve a fagyást.
Nyitott ablak érzékelés:A radiátor felismeri a hirtelen hőmérséklet-csökkenést, és automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje az energia pazarlását.
Biztonsági kapcsoló:Ha a radiátor túlmelegedne, a biztonsági kapcsoló automatikusan lekapcsolja a készüléket, megakadályozva a károkat.

Telepítés és Karbantartás:
Egyszerű telepítés:A mellékelt konzolok és csavarok segítségével a radiátor könnyen rögzíthető a falra, biztosítva a stabil és biztonságos elhelyezést.
Karbantartás:Az RX8E Plus minimális karbantartást igényel. Elég időnként száraz, puha ruhával letörölni, hogy eltávolítsa a port és a szennyeződéseket. Nem ajánlott oldószereket vagy súrolószereket használni.

Energiahatékonyság és Kényelem:
Adaptív indítás:Az RX8E Plus adaptív indítási funkcióval rendelkezik, amely előre bekapcsolja a radiátort, hogy elérje a kívánt hőmérsékletet a beállított időre. Ez a funkció jelentős energiamegtakarítást biztosít, mivel a radiátor csak akkor működik, amikor valóban szükség van rá.
Digitális kijelző:Az egyszerűen kezelhető digitális kijelző lehetővé teszi a hőmérséklet és a programok könnyű beállítását. A kijelzőn minden fontos információ megjelenik, beleértve a hőmérsékletet, az időt és a programokat.

Az RX8E Plus intelligens hőtárolós radiátor kiváló választás kisebb helyiségek fűtésére, biztosítva az optimális kényelmet és az energiahatékonyságot. A modern technológia és a fejlett biztonsági funkciók révén az RX8E Plus megbízható és hatékony fűtési megoldást kínál.

Adatok
Cikkszám
RXE8E_Plus