Microwell Split-Green-Inverter-Pro hőszivattyú

Microwell hőszivattyúk a legfelső kategória képviselői. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, a legmodernebb technológiák felhasználásával, évről-évre meghökkentő újdonságokkal állnak elő, amelyek minősége minden esetben első osztályú. A termék amelyben ha megfelelő tervezést követően telepítenek medencéjéhez, biztosan nem fog csalódni.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A Microwell Split hőszivattyúk, úgynevezett osztott rendszerű és ilyen módon egyedülálló egész évre tervezett medencevíz fűtő-hűtő hőszivattyúk. Két részből állnak. A kültéri ventilátoros egység, amely nagyon hasonlít egy klíma kültéri egységére. A beltéri egység egy hőcserélő, amely a gépházban helyezkedik el. Nagyon nagy előnye ennek a rendszernek, hogy a hőcserélő nem a kültéri egységen van, hanem bent a gépházban, ugyanis ezzel kizárhatjuk annak a lehetőségét, hogy a hőcserélőben megfagyna a víz (pl. A vízkeringetés leállításával fagyos időben) .

A medencevíz fűtő hőcserélő és a kültéri egység, úgy van összekötve mint egy klíma rendszer (rézcsövekkel a hűtőközeg számára) . Belátható tehát, hogy aki komolyan egész éves medencevíz fűtésben gondolkodik, annak nagy valószínűséggel ez az egyetlen igazi alternatíva.

Több méretben is elérhető, azonban egész éves felhasználás során , mindenképpen kérje ki szakértőin véleményét, hiszen a tervezés, itt bonyolultabb mint szezonális használat esetén. Azonban jó hír, hogy Nálunk a tervezés ingyenes, így nem kell azzal fáradoznia, hogy ki fogja megtervezni az Önnek szükséges teljesítményű hőszivattyút. Mindezeken túl, Cégünk a tervezésen túl, vállalja a hőszivattyúk komplett telepítését, beüzemelését és folyamatos karbantartását is. Jól látszik tehát, hogy minden egy helyen egy kézből elérhető.

A jelenlegi microwell split green inverter pro hőszivattyú méretek a következők.

Azonban mielőtt a hőszivattyúk teljesítményeire kitérnénk, fontos ,megjegyezni, hogy a köbméterben megadott medence méretek, téli használat esetén változhatnak, hiszen a mínusz fokokban, mint minden hőszivattyúnál, a jósági tényezők itt is befolyásolják a teljesítményt. A jósági tényezőkről (itt leginkább a COP) ezen az oldalon lejjebb görgetve lehet többet olvasni.

Microwell HP-1100Green Inverter Pro Splt Full Inverter, medence-hőszivattyú R32-es gázzal, maximum 11kW teljesítménnyel. Ez a típus, alkalmas lehet, egy nyitott 30m3 medence fűtésére vagy egy takarással rendelkező akár 65m3-es medencéhez. 1-fázisú Microwell split hőszivattyú.

Microwell HP-1500Green Inverter Pro Splt Full Inverter, medence-hőszivattyú R32-es gázzal, maximum 15kW teljesítménnyel. Ez a típus, alkalmas lehet, egy nyitott 30m3 medence fűtésére vagy egy takarással rendelkező akár 65m3-es medencéhez. 1-fázisú Microwell split hőszivattyú.

Microwell HP-1700Green Inverter Pro Splt Full Inverter, medence-hőszivattyú R32-es gázzal, maximum 19,6kW teljesítménnyel. Ez a típus, alkalmas lehet, egy nyitott 45m3 medence fűtésére vagy egy takarással rendelkező akár 95m3-es medencéhez. 1-fázisú Microwell split hőszivattyú.

Microwell HP-2100Green Inverter Pro Splt Full Inverter, medence-hőszivattyú R32-es gázzal, maximum 24,2kW teljesítménnyel. Ez a típus, alkalmas lehet, egy nyitott 50m3 medence fűtésére vagy egy takarással rendelkező akár 105m3-es medencéhez. A legnagyobb még 1-fázisú Microwell split hőszivattyú.

Microwell HP-2700Green Inverter Pro Splt Full Inverter, medence-hőszivattyú R32-es gázzal, maximum 31,6kW teljesítménnyel. Ez a típus, alkalmas lehet, egy nyitott 60m3 medence fűtésére vagy egy takarással rendelkező akár 130m3-es medencéhez. Ez már 3-fázisú Microwell split hőszivattyús rendszer.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne , írjon nekünk, vagy hívjon telefonon, szívesen állunk a rendelkezésére. Értékesítés, telepítés, beüzemelés, szervíz, karbantartás. Szóval tényleg minden egy helyen.