Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1500W

Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1500W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1500W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1500W
Elnur Inertia hőtárolós radiátor 1500W
208 280 Ft

RX12E Plus intelligens hőtárolós radiátor

Az RX12E Plus az RXE Plus sorozat egyik nagy teljesítményű modellje, amely ideális nagyobb helyiségek hatékony fűtésére. A készülék méretei 105,5 cm széles, 58 cm magas és 10 cm mély, elegáns kialakítása révén bármilyen környezetbe jól illeszkedik. A 1500 wattos teljesítményű radiátor fejlett elektronikus termosztáttal van felszerelve, amely pontos hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé. Az RX12E Plus napi és heti programozási funkciói révén rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez, miközben a beépített biztonsági funkciók garantálják a nyugodt használatot.

 

Részletek

RX12E Plus intelligens hőtárolós radiátor tulajdonságai

 

Hőmérséklet Szabályozás:
Elektronikus termosztát:Az RX12E Plus fejlett elektronikus termosztáttal rendelkezik, amely 0,1°C pontossággal érzékeli a hőmérsékletet és 0,5°C-os pontossággal állítható be.
Programozási lehetőségek:Napi és heti programozási opciók, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet és a fűtési időszakok rugalmas beállítását, ezáltal optimalizálva az energiafogyasztást.

Biztonsági Funkciók:
Antifreeze mód:Ha a hőmérséklet 3°C alá esik, a radiátor automatikusan bekapcsol, megelőzve a fagyást.
Nyitott ablak érzékelés:A radiátor felismeri a hirtelen hőmérséklet-csökkenést, és automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje az energia pazarlását.
Biztonsági kapcsoló:Ha a radiátor túlmelegedne, a biztonsági kapcsoló automatikusan lekapcsolja a készüléket, megakadályozva a károkat.

Telepítés és Karbantartás:
Egyszerű telepítés:A mellékelt konzolok és csavarok segítségével a radiátor könnyen rögzíthető a falra, biztosítva a stabil és biztonságos elhelyezést.
Karbantartás:Az RX12E Plus minimális karbantartást igényel. Elég időnként száraz, puha ruhával letörölni, hogy eltávolítsa a port és a szennyeződéseket. Nem ajánlott oldószereket vagy súrolószereket használni.

Energiahatékonyság és Kényelem:
Adaptív indítás:Az RX12E Plus adaptív indítási funkcióval rendelkezik, amely előre bekapcsolja a radiátort, hogy elérje a kívánt hőmérsékletet a beállított időre. Ez a funkció jelentős energiamegtakarítást biztosít, mivel a radiátor csak akkor működik, amikor valóban szükség van rá.
Digitális kijelző:Az egyszerűen kezelhető digitális kijelző lehetővé teszi a hőmérséklet és a programok könnyű beállítását. A kijelzőn minden fontos információ megjelenik, beleértve a hőmérsékletet, az időt és a programokat.

Az RX12E Plus intelligens hőtárolós radiátor kiváló választás kisebb helyiségek fűtésére, biztosítva az optimális kényelmet és az energiahatékonyságot. A modern technológia és a fejlett biztonsági funkciók révén az RX12E Plus megbízható és hatékony fűtési megoldást kínál.

Adatok
Cikkszám
RXE12E_Plus